Niciun comentariu

Saptamanal Stiri Imobiliare pe www.LugojOnline.ro

Putem vorbi de PIATA IMOBILIARA in Lugoj? Unde pozitionam Lugojul pe harta tranzactiilor din Judetul Timis?

DA, putem vorbi despre piata imobiliara in Lugoj. In prezent lucram intens la o analiza cat mai amanuntita a pietei Lugojene. Primele rezultate le-am expus intr-un articol facut public cu ajutorul www.lugojonline.ro .

Am hotarat sa va tinem, saptamanal, la curent cu ultimele noutati, si sa analizam situatia atat din perspectiva vanzatorului cat si din cea a cumparatorului. Vom vorbi despre diferentele dintre cerere si oferta si dintre asteptarile vanzatorilor sau ale cumparatorilor. Ulterior, dupa ce am reusit sa tragem niste concluzii cu privire la ce asteptari au lugojenii, vom vorbi despre pasii pe care trebuie sa ii faca pentru a vinde sau a cumpara o locuinta, despre actele notariale, despre certificatele energetice, despre intabulari, despre toate detaliile ce trebuiesc cunoscute inainte de a lua o decizie.

Si, pentru faptul ca vanzarea/cumpararea terenurilor reprezinta un procent foarte important din totalul tranzactiilor, vom analiza cursul lor din anul 2013 si va aducem la cunostinta schimbarile pe care le aduce anul 2014, legat de aceasta piata.

CEImobiliare

– solutii pentru fiecare-

Comments (0)