de inchiriat super spatiu in centrul Lugojului Lugoj

€1.200
Inchiriat - INDISPONIBIL
Tipul proprietății: Spatiu Comercial
Băi
2

Description

OPORTUNITATE!

De inchiriat spatiu comercial/pentru birou/cabinet in Lugoj in centrul orasului in Piata J.C. Dragan langa sediul Politiei. Este pozitionat la parterul unui imobil construit dupa tipologia P+1E, renovat dupa cele mai inalte standarde!

Suprafata utila este de: 70mp

Suprafata construita este de: 103.95mp

Suprafata utila subsol este de: 40mp

Spatiul este renovat integral (lucrarile sunt ajunse aproape de finalizare). Confortul termic este asigurat de instalatia de incalzire in pardoseala racordata la centrala proprie pe gaz. Instalatiile electrice si sanitare sunt noi, cu materiale de foarte buna calitate. Ferestrele si usa de la intrarea principala sunt tin tamplarie PVC cu geam tripan iar usa pentru accesul secundar este antiefractie.

Suprafetele utile sunt acoperite de Travertin natural.

Exista doua grupuri sanitare (femei/barbati) sau (personal/clienti).

ESTE PERFECT AUTORIZABIL pentru orice tip de activitate.

IMPORTANT de retinut este ca exista posibilitatea deschiderii unei terase pe aleea pietonala (care va fi amenajata in curand) in situatia in care se doresc activitati de tipul barurilor/alimentatie publica.

Este singurul spatiu disponibil in zona iar pentru detalii va rugam sa ne contactati! Pretul este negociabil in functie de tipul deactivitate si perioada contractuala. 0741 107 000

Contactează agentul

Emanuel Cimponeru

Broker/Owner
Emanuel Cimponeru este fondatorul grupului CEINVEST din care face parte agentia CEImobiliare.


Taguri